Export en ontwikkeling

export

Groothandel koeltechniek

Groothandel koeling

Een groot deel van de Nederlandse economie draait op de export en internationale handel. Steeds meer bedrijven kiezen voor kostenbe- sparing door hun productielocaties naar het buitenland te verplaatsen. Ter plaatse is een betrouwbare groothandel koeling onontbeerlijk.

Vink heeft ruime internationale ervaring

Vink Koeltechniek heeft reeds groothandel koeltechniek en koelinstallaties geleverd op internationale schepen en op productielocaties in Azië, Rusland, Afrika en Europa. Deze ruime internationale ervaring in het implementeren van groothandel koeling helpt Vink bij het vinden van de juiste koeltechnische oplossingen in het buitenland.

Invloed externe condities op koeling

Externe condities zijn van grote invloed op de geplaatste koelcel of vriescel. Om die reden moet vooraf rekening worden gehouden met de afwijkende omstandigheden in het buitenland, zodat de koeling optimaal kan blijven functioneren.

Onderdelen koeltechniek groothandel

Een ander risico bij plaatsing van koelinstallaties in het buitenland is dat koeltechnische onderdelen moeilijk verkrijgbaar zijn. Vink is gespecialiseerd in werken vanuit de behoefte van de klant en gebruikt voor haar koeltechniek alleen algemeen beschikbare onderdelen.

Internationale levering stekkerklaar

Voor plaatsing van groothandel koeling in het buitenland, kan het hele project in de Nederlandse fabriek van Vink worden voorbereid en bedrijfsklaar worden geleverd. Naar de eisen van de klant wordt elke installatie en koeltechniek groothandel stekkerklaar gemaakt voor de export.

Incoterms groothandel koeltechniek

Het hele proces van transport en export kan ook door Vink Koeltechniek worden verzorgd. Zo wordt de opdrachtgever helemaal ontzorgd betreffende groothandel koeltechniek. Of het nu gaat om levering ex works (EXW) of levering cost insurance and freight (CIF), Vink is flexibel in de mogelijkheden van export, vervoer en internationale leveringsvoorwaarden (incoterms).

Een greep uit gedane groothandel koeling op locaties in buitenland

  • Een vriescel voor Guinee-Bissau werd in Nederland voorbereid en de installatie bedrijfsklaar verscheept voor koeltechniek groothandel ter plaatse.
  • Twee koelcellen aan boord voor een schip in China. De groothandel koeltechniek werd in Nederland passend gemaakt en stekkerklaar geleverd.
  • Voor een Nederlandse stichting werden koelcellen geleverd voor een visserijproject in Somalië.
  • Een gekoelde opslag voor groente en fruit groothandel koeling werd in Kopenhagen gebouwd voor een Deense groentegroothandel.
  • Een koelcel en vriescel werd in Moskou geïnstalleerd bij een Nederlandse overheidsinstantie.

Gespecialiseerd in gekoeld vervoer

Nederland is een exportland en heeft baat bij de centrale ligging, de internationale luchthaven Schiphol en de wereldhaven Rotterdam. Gekoeld vrachttransport, groothandel koeltechniek aan boord van schepen en betrouwbare koeltechniek op productielocaties is daarbij van groot belang. Goede koeling waarborgt immers een goede kwaliteit van de handelswaar.

Vink is bedreven in het vinden van energiezuinige koeltechnische oplossingen, ook in het buitenland. We komen graag met u in contact om de mogelijkheden door te spreken.