Horeca en instellingskeukens

instellingskeuken

Koeling grootkeukens

Koelcel horeca

Of het nu gaat om een professionele horeca vriescel of koelcel, horeca instellingen zoals een grootkeuken of een personeels- restaurant kan er niet zonder. Vink levert al jaren naar volle tevredenheid koeltechniek aan deze branche waarin alles om goede kwaliteit en houdbaarheid draait.

Horeca vriescel in grootkeuken

In de grootkeukensector staan hygiëne, voedselveiligheid en een betrouwbare koeling van een horeca vriescel natuurlijk voorop. Koeltechniek horeca is belangrijk, want zonder de juiste koeling geen lekkere gerechten op tafel. Vink Koeltechniek adviseert u graag over de koelcel horeca mogelijkheden.

Efficiënte werkprocessen

Voor voedselbereiding in grootkeukens, instellingskeukens en restaurants zijn efficiënte werkprocessen, gestroomlijnde procedures en ruime mogelijkheden in koeltechniek horeca van groot belang. Een koelcel horeca of horeca vriescel van goede kwaliteit maakt een groot verschil in werkplezier.

Professionele koeling

Veel taken in de keuken moeten snel en onder tijdsdruk worden uitgevoerd; het juiste product op de juiste plek is van vitaal belang. De professionele koeling zoals de horeca vriescel of de koelcel horeca moet daarom makkelijk toegankelijk zijn en goed op temperatuur blijven.

Snel afkoelen in koelcel horeca

Vooral bij het maken van grote hoeveelheden voedsel of kant-en-klare maaltijden is het van belang dat voedsel snel kan worden afgekoeld in de koelcel horeca of horeca vrieskast. Daarbij moeten verschillende producten op verschillende temperaturen worden gekoeld om hun smaak en kwaliteit te behouden. Vink Koeltechniek levert uw horeca vriescel en op maat gemaakte koelingen van hoge kwaliteit voor wijn of kaas. Ook gekoelde werkbanken, koelcellen, vriescellen, horeca vrieskast en buffetkoeling.

IJsmachines en ijsblokjesmachines

Ook ijsmachines en ijsblokjesmachines komen vaak voor in de grootkeuken, bijvoorbeeld om jus of soep mee aan te maken of om drankjes te koelen. IJswater gaat bacteriegroei tegen (de meeste bacteriën groeien tussen de 10 en 40 °C) en is dus een hygiënische oplossing om producten mee aan te maken, te koelen of te bewaren.

Kwaliteit in koeltechniek horeca

Vink Koeltechniek is een betrouwbare partner voor een allround installatie van koeltechniek in horeca, grootkeukens, bedrijfs- en personeelsrestaurants, onderwijsinrichtingen, verzorgingstehuizen en instellingen. Koelcel horeca vriescel of horeca vrieskast, Vink Koeltechniek levert alle koeltechniek horeca, op maat gemaakt indien nodig.

Gekoelde werkbank of horeca vrieskast

Of het nu gaat om horeca koeltechniek voor grote catering faciliteiten met veel ruimte voor gekoelde werkbanken en koelcellen, een kleine bedrijfsrestauratie met buffetkoeling of om een exclusieve 'haute cuisine' keuken, Vink kan alle benodigde koeltechniek leveren.

Op zoek naar meer informatie? Bekijk dan onze koelcel pagina.

Hoe kunnen we u helpen?

+31 (0) 182 342 239

Klik op de onderstaande link om naar het contactformulier te gaan.

Contactformulier