Onderaanneming | Vink Koeltechniek

onderaannemer

Bij bouwprojecten en turnkey opleveringen

Betrouwbare partner

Aannemers, grootkeukenbedrijven of E&W installateurs die voor grotere projecten ook een deel koeltechniek hebben in te vullen, zijn bij Vink Koeltechniek aan het juiste adres. Of het nu om een koelcel, serverkoeling, airconditioning of een bedrijfsrestauratie gaat, de koeltechniekers van Vink ontlasten u graag en zoeken samen met de opdrachtgever naar de meest efficiënte koeltechnische oplossing.

Innovatief en kostenbesparend

Vink Koeltechniek kan ingehuurd worden voor bouwprojecten en turnkeyopleveringen, waarbij oplossingen voor koeltechniek en verwarming nodig zijn. Juist door al in het begin mee te denken met de plannen voor nieuwbouw of verbouwing kunnen innovatieve oplossingen worden gezocht die kostenbesparing opleveren. Omdat Vink flexibel en snel werkt en afspraken nakomt, is Vink een betrouwbare partner bij het opleveren van een bouwproject.

Goede samenwerking

Vink is een flexibele en prettige firma die betrouwbaar is en zich inzet om het beste eindresultaat te bereiken. Daarbij zoekt Vink altijd naar de best passende koeltechnische oplossing die duurzaam en energiezuinig is. Terugwarmtewinning en andere innovatieve oplossingen zorgen voor tevreden eindgebruikers. Voor Vink is vertrouwen en goede samenwerking op langere termijn belangrijk. Om die reden hecht Vink veel belang aan heldere communicatie, flexibiliteit, en het nakomen van gemaakte afspraken. De installateurs zijn flexibel, tot op het laatste moment inzetbaar en streven naar de hoogste kwaliteit.

Turnkey oplossingen

Vink is ervaren in het leveren van turn-key oplossingen. Door deze totaalaanpak worden de kosten van de (nieuw)bouw geminimaliseerd. Ook bespaart u op de operationele kosten omdat technische installaties perfect op elkaar aansluiten en zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Bijvoorbeeld door gebruik van milieuvriendelijke en veilige koudemiddelen die energiebesparing opleveren. Er wordt nauw samengewerkt met diverse specialisten en installateurs om tot het beste eindresultaat te komen. Ook kan gekeken worden of het project in aanmerking komt voor subsidies door gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor koudetechniek en warmteterugwinning. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.