Totaaloplossingen in koeltechniek | Vink Koeltechniek

oplossing-totaalaanpak

Turn-key oplossingen

Totaaloplossing

Plannen om uw bedrijfshuisvesting te vergroten of aan te passen? Vink Koeltechniek biedt totaaloplossingen voor het gehele proces!

Efficiënte installatie

Vink is ervaren in het leveren van turn-key oplossingen. Door deze totaalaanpak worden de kosten van de (nieuw)bouw geminimaliseerd. Ook bespaart u op de operationele kosten omdat diverse technische installaties perfect op elkaar aansluiten en zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Bijvoorbeeld door gebruik van milieuvriendelijke en veilige koudemiddelen die energiebesparing opleveren.

Innovatieve oplossingen

Er wordt nauw samengewerkt met diverse specialisten en installateurs om tot het beste eindresultaat te komen. Ook kan gekeken worden of het project in aanmerking komt voor subsidies door gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor koudetechniek en warmteterugwinning.

Optimaal resultaat

Vink Koeltechniek richt zich op energiebesparing en innovatieve efficiëncy, waardoor een optimale balans in het totaalontwerp ontstaat. Door het gehele project bij Vink onder te brengen, bent u van alle regeldruk af en zullen de verschillende technische installaties beter op elkaar afstemmen. Met als gevolg een optimaal resultaat tegen minimale kosten.

De oplossing