Engineering & Advies

Technische kennis en ruime ervaring

Onafhankelijk advies

Vink Koeltechniek geeft onafhankelijk advies, denkt buiten de gebaande paden en levert op maat gemaakte oplossingen aan de klant. Door technische kennis en ruime ervaring zijn de engineers van Vink goed in staat om snel op de vraag van de klant in te spelen.

Koeltechniek engineering

Vink Koeltechniek heeft veel technische kennis en ervaring in het toepassen van koudetechniek. De engineers van Vink denken mee met de opdrachtgever in het vinden van rendabele oplossingen door gebruik van milieubewuste en innovatieve koudetechniek. Door haar duurzame aanpak is Vink Koeltechniek in staat om energiezuinig te werken wat resulteert in optimale koudetechnische oplossingen.

Onderzoek in eigen fabriek

Vink kiest niet voor standaardoplossingen maar is flexibel en innovatief in het zoeken naar de juiste oplossing. Dankzij productkennis en ruime onderzoeksmogelijkheden in de fabriek is Vink Koeltechniek in staat producten te testen en aanpassingen door te voeren waar nodig. Op die manier wordt de meest betrouwbare en efficiënte oplossing geboden die aansluit bij de wensen en behoeften van de klant.

Innovatief

In het ontwikkelproces worden kritische vragen gesteld, zoals: Kan een andere koeltechniek worden toegepast dan de gangbare? Hoe kan de koelinstallatie zo energiezuinig mogelijk gemaakt worden? Kan er warmteterugwinning worden toegepast? Kunnen natuurlijke koudemiddelen toegepast worden die minder schadelijk zijn voor het milieu? Uit de vele factoren die meespelen zoals energieverbruik, prijs, milieu en betrouwbaarheid, wordt de beste oplossing voor de klant gevonden.

Allround koelinstallatiebedrijf

Vink is een allround koelinstallatiebedrijf en ervaren in het leveren van totaaloplossingen. Door deze totaalaanpak worden de kosten geminimaliseerd. Omdat de diverse technische installaties perfect op elkaar aansluiten en zo efficiënt mogelijk worden ingezet, bespaart u op operationele kosten. Bijvoorbeeld door gebruik van milieuvriendelijke en veilige koudemiddelen die energiebesparing opleveren. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

Hoe kunnen we u helpen?

+31 (0) 182 342 239