Koeltechniek in nieuwbouw- & verbouwprojecten | Vink Koeltechniek

Wand met twee schuifdeuren naar de koelcel en invriescel, vanuit de gezamenlijke gekoelde expeditieruimte.

Betrouwbare partner bij bouwprojecten

Betrouwbare partner

Aannemers, grootkeukenbedrijven of E&W installateurs die voor grotere projecten ook een deel koeltechniek hebben in te vullen, zijn bij Vink Koeltechniek aan het juiste adres. Of het nu om een koelcel, serverkoeling, airconditioning of een bedrijfsrestauratie gaat, de koeltechniekers van Vink ontlasten u graag en zoeken samen met de opdrachtgever naar de meest efficiënte koeltechnische oplossing.

Innovatief en kostenbesparend

Vink Koeltechniek kan ingehuurd worden voor bouwprojecten en turnkeyopleveringen, waarbij oplossingen voor koeltechniek en verwarming nodig zijn. Juist door al in het begin mee te denken met de plannen voor nieuwbouw of verbouwing kunnen innovatieve oplossingen worden gezocht die kostenbesparing opleveren. Omdat Vink flexibel en snel werkt en afspraken nakomt, is Vink een betrouwbare partner bij het opleveren van een bouwproject.

Goede samenwerking

Vink Koeltechniek is uw partner voor koeltechniek in nieuwbouw- of nieuwbouwprojecten. Altijd op zoek naar passende duurzame koeltechnische oplossingen!

Turnkey oplossingen

Vink is ervaren in het leveren van turn-key oplossingen. Door deze totaalaanpak worden de kosten van de (nieuw)bouw geminimaliseerd. Ook bespaart u op de operationele kosten omdat technische installaties perfect op elkaar aansluiten en zo efficiënt mogelijk worden ingezet. Bijvoorbeeld door gebruik van milieuvriendelijke en veilige koudemiddelen die energiebesparing opleveren. Er wordt nauw samengewerkt met diverse specialisten en installateurs om tot het beste eindresultaat te komen. Ook kan gekeken worden of het project in aanmerking komt voor subsidies door gebruik van innovatieve en milieuvriendelijke oplossingen voor koudetechniek en warmteterugwinning. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak.

Hoe kunnen we u helpen?

+31 (0) 182 342 239